תפריט האתר

גלידיום – Glidium

גלידיום – Glidium

על המסעדה

 

גלידריה חדשה בחיפה מייצרת ומגישה גלידת המבורגר בלחמניה, מילקשייקים מטורפים ועוד מנות מושחתות ולא שגרתיות על בסיס גלידה כמובן.

 

אל גל המנות המושחתות ששוטף את ישראל בשנים האחרונות, מצטרפת גלידרייה חדשה ולא שגרתית שנפתחה ממש לאחרונה תחת השם גלידיום, בסינמול, מרכז הבילויים הגדול של חיפה. לא מדובר בעוד גלידרייה שבה מוגשות רק אותן גלידות בטעמים המוכרים, אלא, מספר לא קטן של גלידות וקינוחים מורכבים ובלתי שגרתיים, אותם יצר מהנדס המזון אופיר בסביץ', שהוא גם הבעלים, בצוותא עם שותפו משה שמילוביץ'.

אם התרגלנו במשך השנים שגלידה מגישים רק בגביע או בכוס, בגלידיום תוכלו לקבל את הגלידה שלכם בתוך לחמניית בריוש מתקתקה ועגולה שהותאמה במיוחד למנה המושחתת ובתוכה מעין המבורגר המורכב מגלידת שוקולד בלגי. שידוך מעניין נוסף, לאלו שאוהבים לשלב את הגלידה שלהם גם בארוחת בוקר, יוכלו להזמין אותה בתוך קוראסון צרפתי- עם גלידת תות וגלידת וניל, שוקולד לבן, רוטב תות, דובדבני אמרנה, פניני שוקולד לבן ושבבי פטל מיובש.

 

כיאה למהנדס מזון מדופלם, עיצב בסביץ', את המקום בצורת מעבדה. העיצוב החדשני מאוד מזמין והכנת הגלידה במקום לעיני המלקקים.

 

סינמול, ההסתדרות 55 צ'ק פוסט חיפה

 

שתפו: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone